ما در عصر پیشرفت تکنولوژی زندگی می کنیم. پیشرفت های دیجیتال زندگی روزمره ما را کاملا متحول کرده است و یکی از بزرگترین تاثیرات آن در دنیای تجارت بوده است. شرکتها اکنون به ابزارها و استراتژیهای دادهمحور دسترسی دارند که به آنها امکان میدهد بیشتر از هر زمان دیگری درباره مشتریان و خودشان بیاموزند، اما همه از آنها استفاده نمیکنند. امروز می خواهیم به تجزیه و تحلیل هوش تجاری و اینکه چرا برای موفقیت و طول عمر سازمان شما بسیار مهم است، می پردازیم.
اکنون شما می دانید که هوش تجاری چیست، چه توانایی هایی دارد، اما این سوال همچنان باقی است. چرا هوش تجاری برای سازمان های امروزی بسیار مهم است؟ دلایل اصلی سرمایه گذاری در یک استراتژی و سیستم قوی BI عبارتند از:
1- به دست آوردن بینش مشتری جدید
یکی از دلایل اصلی که شرکت ها زمان، پول و تلاش خود را برای هوش تجاری سرمایه گذاری می کنند این است که به آنها توانایی بیشتری برای مشاهده و تجزیه و تحلیل روند خرید مشتریان فعلی می دهد. هنگامی که از BI برای درک آنچه که مصرف کنندگان شما می خرند و انگیزه خرید خود استفاده می کنید، می توانید از این اطلاعات برای ایجاد محصولات و بهبود محصول برای برآورده کردن انتظارات و نیازهای آنها و در نتیجه بهبود وضعیت نهایی سازمان خود استفاده کنید.
2- دید بهبود یافته
سازمانهای هوشمند تجاری کنترل بهتری بر فرآیندها و رویههای عملیاتی استاندارد خود دارند، زیرا دید این عملکردها توسط یک سیستم BI بهبود مییابد. روزهای بررسی صدها صفحه گزارش سالانه برای ارزیابی عملکرد مدتهاست که گذشته است. هوش تجاری تمام حوزههای سازمان شما را روشن میکند و به شما کمک میکند تا به راحتی مناطقی را که برای بهبود هستند شناسایی کنید و به شما امکان میدهد به جای واکنشپذیری آماده باشید.
3- اطلاعات عملی
یک سیستم هوش تجاری موثر به عنوان وسیله ای برای شناسایی الگوها و روندهای سازمانی کلیدی عمل می کند. یک سیستم BI همچنین به شما امکان می دهد پیامدهای فرآیندها و تغییرات سازمانی مختلف را درک کنید و به شما امکان می دهد تصمیمات آگاهانه بگیرید و بر اساس آن عمل کنید.
4- بهبود کارایی
سیستم های BI به بهبود کارایی سازمانی کمک می کنند که در نتیجه بهره وری را افزایش می دهد و به طور بالقوه می تواند درآمد را افزایش دهد. سیستمهای هوش تجاری به کسبوکارها اجازه میدهند تا اطلاعات حیاتی را در بخشها به راحتی به اشتراک بگذارند و در زمان گزارشدهی، استخراج دادهها و تفسیر دادهها صرفهجویی کنند. به اشتراک گذاری اطلاعات آسان تر و کارآمدتر به سازمان ها اجازه می دهد تا نقش ها و وظایف اضافی را حذف کنند و به کارمندان اجازه می دهد به جای تمرکز بر پردازش داده ها، روی کار خود تمرکز کنند.
5- بینش فروش
تیم های فروش و بازاریابی به طور یکسان می خواهند مشتریان خود را پیگیری کنند و بیشتر آنها از برنامه مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) برای انجام این کار استفاده می کنند. CRMها به گونه ای طراحی شده اند که تمامی تعاملات با مشتریان را مدیریت کنند. از آنجا که آنها تمام ارتباطات و تعاملات مشتری را در خود جای می دهند، داده ها و اطلاعات زیادی وجود دارد که می تواند تفسیر شود و برای ابتکارات استراتژیک مورد استفاده قرار گیرد. سیستمهای BI به سازمانها در همه چیز از شناسایی مشتریان جدید، ردیابی و حفظ مشتریان موجود و ارائه خدمات پس از فروش کمک میکنند.
6- داده های زمان واقعی
زمانی که مدیران اجرایی و تصمیم گیرندگان باید منتظر باشند تا گزارش ها توسط بخش های مختلف جمع آوری شود، داده ها مستعد خطای انسانی هستند و حتی قبل از اینکه برای بررسی ارسال شوند، در خطر قدیمی شدن هستند. سیستمهای BI به کاربران امکان دسترسی به دادهها را در زمان واقعی از طریق ابزارهای مختلف از جمله صفحات گسترده، داشبوردهای بصری و ایمیلهای زمانبندی شده میدهند. هنگام استفاده از ابزارهای هوش تجاری، مقادیر زیادی را می توان جذب، تفسیر و به سرعت و با دقت توزیع کرد.
علاوه بر همه این مزایای بزرگ، هوش تجاری می تواند به شما کمک کند تا بینشی در مورد آنچه رقبای شما انجام می دهند به دست آورید و به سازمان شما اجازه می دهد تا تصمیمات آگاهانه بگیرد و برای تلاش های آینده برنامه ریزی کند. به طور خلاصه، BI ترکیب داده ها از منابع متعدد، تجزیه و تحلیل اطلاعات را در قالبی هضم شده و سپس انتشار اطلاعات به ذینفعان مربوطه را ممکن می سازد. این به شرکت ها اجازه می دهد تا تصویر بزرگ را ببینند و تصمیمات تجاری هوشمندانه بگیرند.